مدیریت منابع انسانی

  • نام و نام‌خانوادگی: ایرج غفاری
  • تلفن تماس: 33749416
  • نمابر: 33749416
  • پست الکترونیک: edary@nigc-kd.ir
    پست سازمانی: مدیرمنابع انسانی
شرح وظایف واحدهای زیرمجموعه منابع انسانی
  • خدمات کارکنان
    1. پرداخت وام پس‌انداز مسکن و اضطراری 
    2. ارائه گزارش کارکرد ماهیانه پرداخت اضافه‌کاری و ماموریت کارکنان
    3. رسیدگی به وضعیت مرخصی و حضور و غیاب کارکنان
    4. پیگیری مسائل روابط کار و مددکاری اجتماعی
    5. انجام کارهای مربوط به مسافرت و رزرو محل اقامت جهت کارکنانی که به ماموریت اعزام می‌گردند
    6. کارهای مربوط به استخدام و بازنشستگی
    7. کارهای مربوط به ترفیع و انتصابات
    8. انجام کارهای درمانی پرسنل

  •   واحد آموزش
    1. بررسی و برآورد احتیاجات آموزشی کارکنان استان و اقدامات جهت اجرای آن‌ها با هماهنگی و دریافت نیازها از طریق برنامه‌ریزی نیروی انسانی
    2. نظارت بر نحوه تدریس مربیان در کلاس‌ها و رسیدگی به نحوه اداره کلاس‌ها
    3. بررسی و ارزیابی نتایج حاصله از اجرای برنامه آموزشی
    4. نظارت در اجرای برنامه آموزشی کارآموزانی که آموزش ستاد و یا آموزش سایر استان‌ها که به استان اعزام می‌شوند
    5. فراهم نمودن امکانات به منظور شرکت کارکنان در کلاس
    6. نظارت بر تهیه و تنظیم و نشر جزوات مربوط به دوره آموزشی
    7. تقاضای دوره آموزشی از آموزش ستاد برای کارکنان استخدام جدید
    8. توزیع فرم‌های ارزشیابی کارآموزان در واحدهای که کارآموز در آن مشغول طی دوره است
    9. استفاده از امکانات موجود در سطح استان از قبیل پرسنل با تجربه با توجه به توانایی برگزاری دوره‌های آموزشی رادر سطح استان دارند
    10. تهیه و تنظیم گزارش ماهیانه و سالیانه از فعالیت‌های آموزشی استان
    11. تماس با آموزش ستاد جهت بهره‌گیری از دستورالعمل‌ها وهماهنگی فعالیت‌ها
    12. سرکشی به کلیه واحدها جهت اطلاع از نیازهای آموزشی

  •  واحد اجتماعی و رفاهی
    1. ارائه تسهیلات رفاهی و تأمین نیازمندی‌های شغلی و اجتماعی کارکنان
    2. انجام کارهای مربوط به تعمیرات ساختمان و تجهیز امکانات موردنیاز آن
    3. انجام امورات مربوط به پیمانکاران خدماتی و آشپزخانه و تهیه صورت وضعیت آن
    4. انجام امور تدارکات‌، تهیه و توزیع لوازم و اثاثیه اداری موردنیاز کالا
    5. نظارت و کنترل بر میزان مصرف انرژی و پرداخت قبوض مربوطه 
    6. انجام کارهای مربوط به تنخواه اجتماعی و رفاهی
    7. ارائه فیش‌های غذای خانوادگی و نیمروزی به همکاران محترم
    8. تهیه و توزیع بن کارمندی بین کارمندان 
    9. جمع‌آوری فیش‌های غذای صادر شده از رستوران‌ها و انجام امور مربوط به پرداخت بهاء آن
A+ A-