تفاهمنامه همکاری بین شرکت گاز و اداره کل آموزش و پرورش استان کردستان منعقد گردید
در ابتدای جلسه احمد فعله گری مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان ضمن تشکر و قدردانی از نگاه مثبت مجموعه آموزش و پرورش به مقوله فرهنگسازی مصرف گاز گفت: با تلاش همکاران شرکت گاز استان کردستان هم اکنون 100 درصد جمعیت شهری و 99 درصد جمعیت روستایی استان کردستان در مجموع 99 درصد از جمعیت کل استان کردستان تحت پوشش گاز طبیعی قرار دارد و این روند در پایان دهه مبارک فجر ضریب نفوذ گاز طبیعی به 99 درصد می رسد.
مدیر عامل شرکت گاز استان کردستان هدف از برگزاری این نشست را بکارگیری ابزار کاربردی برای فرهنگ سازی مصرف بهینه و ایمن گاز طبیعی ذکر کرد و گفت : استفاده از ظرفیت کاربردی جامعه فرهیختگان و دبیران ارزشمند آموزش و پرورش، بعنوان سفیران انرژی در زمینه فرهنگ سازی مصرف بهینه و ایمن گاز طبیعی در مراکز آموزشی می تواند ارزش آفرین باشد.
فعله گری اظهار کرد: آنچه برای این شرکت در کنار توسعه گازرسانی و خدماترسانی اهمیت دارد، آگاهیبخشی به مشترکان در زمینه صرفهجویی در مصرف گاز، همچنین کاهش صدمات و خطرهای احتمالی ناشی از رعایت نکردن نکات ایمنی است و امیدواریم با حضور کارشناسان شرکت گاز در مدارس ، شاهد کاهش حوادث و مصرف بهینه گازطبیعی باشیم.
وی تصریح کرد : با اهداف کاربردی که در این تفاهم نامه ذکر شده است دانش آموزان هم بعنوان آینده سازان ایران اسلامی ، نحوه مطلوب استفاده از گاز طبیعی و صرفه جویی در منابع انرژی را فرا می گیرند.
مدیر عامل شرکت گاز استان کردستان اشاره ای به گستردگی شبکه های گاز رسانی داشت و گفت : آشنایی دانش آموزان با تاسیسات گاز و شرایط سختی که برای تامین گاز طبیعی مشترکین طی می شود می تواند ذهن کودکان را برای صرفه جویی در مصرف انرژی آماده سازی نماید و بایستی تمام شرایط آموزشی را برای قشر آینده ساز فراهم کرد.
وی تصریح کرد: شرکت گاز استان در نظر دارد با اجرای طرح های بهینه سازی موتورخانه ها در ادارات و مدارس سطح استان کردستان ، گام های اساسی و عملی برای صرفه جویی در مصرف گاز طبیعی بردارد.
در ادامه این جلسه ناظمی جلال مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان ضمن تشکر از تلاش ها و فعالیت های شرکت گاز استان، آموزش نکات ایمنی و صرفه جویی در مصرف گاز را ضروری دانست و بر فرهنگ سازی مصرف ایمن و بهینه گاز تاکید کرد.
وی نهادینه شدن آموزش و تغییررفتار را بسیار مهم دانست و گفت : تفاهم نامه تنظیمی زمانی مفید است که فقط در قالب یک تفاهم نامه و کاغذ رد وبدل شده باقی نماند و بایستی فرهنگ سازی واقعی اتفاق بیفتد و این آموزش ها بر اثرتکرار و تولید محتوای خوب ملکه ذهن دانش آموختگان شود.
در ادامه این جلسه کارشناسان دو سازمان که در جلسه که بصورت حضوری و یا بصورت ویدئو کنفرانس مشارکت داشتند به بیان دیدگاه ها و ارائه پیشنهادات پرداختند و در پایان تفاهم نامه تنظیمی به امضای مدیران رسید و تبادل گردید.