شرکت گاز استان کردستان / اخبار / بدنه خبر
مدیر عامل شرکت گاز استان کردستان ؛آمادگی نیروهای انسانی و تاسیسات برای تامین گازطبیعی مشترکین در فصل سرما موجب افزایش رضایت مندی می گردد
ششمین نشست کمیته مدیریت بحران و پدافند غیر عامل با حضور مهندس احمد فعله گری مدیر عامل شرکت گاز استان کردستان ، هیئت رئیسه ، اعضای کمیته بحران و روسای نواحی تابعه از طریق ویدئو کنفرانس در روز سه شنبه مورخ 99/07/14 در سالن جلسات شرکت گاز استان کردستان در سنندج برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت گاز کردستان، مهندس احمد فعله گری ، در این جلسه با اشاره به وظیفه مهم این کمیته گفت: حوادث طبیعی هیچوقت خبرنمی کند ولی پرسنل بایستی شرایط   آمادگی خود را حفظ کرده و در موقع بروز بحران وظایف خود را به نحو احسن انجام دهند.

 وی افزود: در برخورد با هر حادثه ای نواقصی وجود دارد که بایستی ضمن شناسایی کمبودها برای رفع آنها تلاش نموده و شرایط آمادگی برخورد با حوادث بعدی را به سطح مطلوب ارتقاء دهیم.

مدیر عامل شرکت گاز استان کردستان در ادامه اظهار داشت : کشور عزیزمان ایران یک از کشورهای حادثه خیز بوده و در کمربند جغرافیایی منطقه زلزله خیز قرار دارد و سایر بلاهای طبیعی دیگر نظیر سیل ، کولاک و یخبندان و... و این موقعیت حساس نیازمند آمادگی کامل نیروهای امدادی تمامی دستگاه های خدمات رسان بوده و بایستی برای حفظ این آمادگی برنامه ریزی مدونی صورت گیرد.

 وی یادآور گردید : با توجه به نزدیک شدن به فصل سرما و استفاده از وسایل گرمایشی در منازل مسکونی به تبع آن مصرف گاز طبیعی با روند افزایشی روبرو می شود و نیاز ضروری و حیاتی آماده به کار بودن تمامی تجهیزات و آمادگی نیروهای تلاشگر شرکت گاز استان کردستان برای ارائه خدمات بطور مستمر و مداوم است . 

 مهندس فعله گری افزود: پرسنل شرکت گاز استان کردستان برای روبرو شدن با بحران و مواقع حساس آمادگی کامل دارند و این از نقاط قوت پرسنل ساعی  و زحمت کش این شرکت است که در هنگام بروز حوادث دستپاچه  نمی شوند و از ویژگی های بارز دیگر حضور بموقع و سریع پرسنل در محل حادثه و برگزاری جلسه بحران در همان محل حادثه و بررسی و آنالیز شرایط بروز بحران است.

 وی افزود: ما بایستی همیشه برای مواقع بحران آماده بوده و برای حفظ آمادگی ، برگزاری مانورها تاثیر بسزایی دارد و تجهیز واحدها نیز از دیگر عوامل موثر برای مواقع حساس است.

این مقام مسئول وظیفه این کمیته در شناخت بحران های مختلف و آشنایی با تاسیسات گازرسانی استان را بسیار مهم توصیف کرد و همچنین بر حفظ و نگهداری تاسیسات و شبکه های گاز و امکانات و تجهیزات و ابزار کار از سوی پرسنل تاکید کرد.

 مهندس فعله گری به حفظ و صیانت از تاسیسات گاز اشاره کرده و گفت : توسعه شبکه های گازرسانی تا چند سال دیگر به اتمام می رسد و شرکت ملی گاز ایران و به تبع آن شرکت های تابعه وارد فاز دوم ماموریت خود می شوند و آن ماموریت مهم و ویژه حفظ و صیانت از خطوط و شبکه های گاز رسانی و تاسیسات زیر بنایی است و بایستی برای تحقق این امر مطالعات علمی ، استفاده از نرم افزارهاو سخت افزارهای جدید و پیشرفته و آموزش نیروهای انسانی مد نظر قرار بگیرد.

 وی در پایان سخنانش اظهار داشت : مقاوم سازی تاسیسات و ایستگاه های تقلیل فشار ، تعویض شبکه های فرسوده ، اجرای مانورهای آمادگی ، آموزش نیروهای انسانی بخصوص نیروهای که در راس ارائه خدمات اند (مثل امدادگران ، نیرو های واحد تعمیرات ، گازبان ها ، نشت یاب ها) و ترسیم شرح وظایف ، استقرار سیستم GIS با ضریب 70 درصد تا پایان سال جاری، نشت یابی پیوسته و ارتقای سیستم های ارتباطی می تواند به کاهش لطمات در هنگام بروز بحران کمک شایانی نماید.

فعله گری اهمیت سیستم مانیتورینگ را این گونه توصیف کرد : با راه اندازی سیستم مانیتورینگ تمامی ایستگاه های تقلیل فشار اصلی و مصارف عمده بالغ بر 83 ایستگاه در سراسر استان بطور مدام رصد و فشار و دمای ایستگاه ها لحظه ای کنترل می شود.

 در پایان این جلسه اعضای شرکت کننده به بیان نظرات ، پیشنهادات و ارائه راهکارهای عملی در هنگام بروز بحران پرداخته و در مورد موارد مطروحه بحث و تبادل نظر کرده و مصوبات را برای اجراء و پیگیری مد نظر قرار دادند.

 
A+ A-