شرکت گاز استان کردستان / اخبار / بدنه خبر
مهندس فعله‌گری در جلسه اختتامیه ارزیابی سیستم تعالی سازمانی؛ حرکت در مسیر تعالی سازمان ضامن رشد و توسعه و پیشرفت سازمان‌هاست
جلسه اختتامیه ارزیابی سیستم تعالی سازمانی شرکت گاز استان کردستان در روز دوشنبه مورخ 07/11/97 با حضور مهندس احمد فعله‌گری مدیرعامل رؤسای واحدهای ستادی، اعضای کمیته راهبری شرکت گاز استان کردستان و ارزیابان شرکت ملی گاز ایران دکتر سیدجواد رضوی بعنوان سرارزیاب به همراه مهندس علی رضا فتوحی باجگیرانی، مهندس ابوذر پوریانی، مهندس مهدی مهرگانی و مهندس علی رنجبران در سالن جلسات اداره مرکزی این شرکت برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شرکت گاز استان کردستان در جلسه اختتامیه مهندس احمد فعله‌گری مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان در مورد مسیر سیستم تعالی سازمانی گفت: حرکت در مسیر تعالی سازمانی و آشنایی با الگوهای روز دنیا در زمینه تعالی یک ضرورت اجتناب ناپذیر است، مدل تعالی سازمانی با به تصویر کشیدن یک سازمان متعالی و پویا این امکان را فراهم می‌سازد تا سازمان‌ها در مقایسه خود با این مدل، سرآمدی خود را محک زده و از طریق یادگیری، نوآوری و بهبود مستمر، بازنگری در وضع موجود و برنامه بهبود اهتمام ورزند.

وی افزود: مدل تعالی سازمانی، ساختار مدیریتی است که با تکیه بر اصول و مفاهیم اساسی و توجه داشتن به معیارهای اصلی مدیریت کیفیت فراگیر و سیستم خودارزیابی زمینه پیشرفت و بهسازی سازمان را فراهم می‌کند و این مدل ابزاری برای سنجش میزان استقرار سیستم‌ها در سازمان و معلمی است که مسیر فعالیت مدیران را برای بهبود عملکرد شناسایی و نقشه راه را ارائه می‌دهد و حرکت در مسیر تعالی سازمان ضامن رشد و توسعه و پیشرفت سازمان‌هاست.

این مقام مسئول تصریح کرد: توپوگرافی و شرایط اقلیمی استان کردستان وضعیت خاص این استان سردسیر را به تصویر می‌کشد و اجرای پروژه‌های توسعه شبکه‌های گازرسانی همراه با مشقت و رنج فراوان است و حس مسئولیت‌پذیری و رشد تفکر سیستمی است که کارکنان تلاشگر این شرکت را موظف می‌سازد تا در این شرایط ویژه ارائه خدمات را تسهیل نماید.

مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان هدف نهایی اهداف استراتژیک را رضایت‌مندی مردم دانست و اضافه کرد: دستیابی به ماموریت تدوین شده سازمان که در جهت ارائه خدمات مستمر، مداوم و مطلوب به مردم شکل می‌گیرد بر اساس تدوین شاخص امکان‌پذیر می‌گردد و سیستم تعالی سازمانی می‌تواند در این مسیر پر پیچ و خم رهگشا باشد.

فعله‌گری در ادامه به اعتمادسازی اشاره کرد و بیان داشت: هم‌اکنون جریان گاز در 31 شهر و 1 هزار و 300 روستای استان کردستان برقرار است و برای سال 98 گازرسانی به 200 روستا و 300 واحد صنعتی جزء اهداف استراتژیک شرکت گنجانده شده است و با تحقق این هدف ارتقای ضریب گاز در جمعیت روستایی استان از مرز 92 عبور خواهد کرد.

فعله‌گری در پایان سخنانش اظهار داشت: کشف نقاط بهبود قطعا یک مسیر و راهکار جدید را به ما نشان داده و باعث می‌گردد خدمات با مطلوبیت بهتر به مشتریان ارائه گردد و این مسیر تعالی با پتانسیل بالقوه و مسئولیت‌پذیری که در کارکنان شرکت گاز استان کردستان وجود دارد به بالفعل تبدیل شده و با عبور از موانع به قله بلند اهداف استراتژیک در زمینه ارائه خدمات بهتر، به روزتر، سریع و صریح صعود خواهیم کرد.

در ادامه جلسه دکتر سید جواد رضوی سرارزیاب شرکت ملی گاز ایران گزارشی از وضعیت ارزیابی ارائه داد و اظهار داشت: شرکت گاز استان کردستان به خوبی در جاده تعالی قدم برداشته و با سرعت خوبی در حال حرکت است و جا دارد از تلاش مدیرعامل، مدیر تعالی و کلیه مدیران و کارکنان تقدیر و تشکر گردد.

وی اهداف جایزه سرآمدی را اینگونه تشریح کرد: ایجاد فضای رقابتی سالم برای تعالی سازمان‌ها، ایجاد فضای مناسب برای تبادل افکار و آخرین هدف تشویق سازمان‌ها برای ادامه راه در جاده پر پیچ و خم تعالی سازمانی است.

رضوی به مفاهیم بنیادین تعالی سازمانی اشاره کرد و افزود: در سیستم تعالی سازمانی 8 مفهوم وجود دارد که شامل: ارزش افزایی برای مشتریان، خلق آینده‌ای پایدار، توسعه قابلیت‌های سازمانی، بهره‌برداری از خلاقیت و نوآوری، رهبری با دوراندیشی، الهام‌بخش و درستی، مدیریت با چابکی، موفقیت از طریق استعداد کارکنان و پایدارسازی نتایج برجسته است که با داشتن کارکنان پاسخگو، سیستم جامع فکری و دوراندیشی، اخلاق‌مداری و پایبندی به قوانین و مقرارت به سهولت قابل دسترسی است.  

مهندس فتوحی ارزیاب شرکت ملی گاز ایران در ادامه جلسه اظهار داشت: کردها جزء قدیمی‌ترین و  اصیل‌ترین اقوام ایران زمین بوده و در راه اعتلای ایران اسلامی همیشه با جان و دل و فداکاری از مرزهای این مرز و بوم دفاع و پرچمدار جانفشانی در راه حفظ مرزها بوده و هستند و خدمت در این خطه از ایران اسلامی عبادت محسوب می‌گردد.

لازم به ذکر است فرآیند ارزیابی از روز شنبه مورخ پنجم بهمن ماه سال 98 آغاز گردیده بود و به مدت سه روز کلیه فرآیندهای نقشه استراتژیک مسیر تعالی سازمانی مورد ارزیابی قرار گرفت و در پایان جلسه نتایج اولیه طرح ارزیابی تعالی سازمانی توسط ارزیابان تشریح گردید.

 
A+ A-